UUSI!
Arvostamme aikaasi.
Open MenuTuotekuvastoOpen CartOpen Search
search
Tukkumyynti
Stokker konserniyhtiö Teräosa Oy on 30-vuotias maahantuontia harjoittava tukkuliike.

Myynti jälleenmyyjille

Stokker konserniyhtiö Teräosa Oy on 30-vuotias maahantuontia harjoittava tukkuliike. Olemme puutarhakoneiden, moottorisahojen sekä niiden huoltovaraosien, tarvikkeiden, terien, työkalujen ja alan varusteiden luotettava erikoisosaaja.

Oma varastointi aikaansaa kilpailukykyiset, nopeat ja täsmälliset asiakastoimitukset, sekä takaa tavaran saatavuutta myös sesongin aikana.
Hyvä palvelu, suorat varastotoimitukset ja osaava henkilöstö, ammattitaitoisesti kehittyvän tuotevalikoiman lisäksi, tuo hyvän pohjan yhteistyöhön nyt ja tulevaisuudessa kasvavan asiakaskuntamme kanssa.
Monipuoliseen tuotevalikoimaamme sisältyy mm. koneet, terät, teräketjut, -laipat, varaosat, tarvikkeet ja työkalut ammattilaisten sekä harrastajien tarpeisiin.

- Teräosa Oy:n toiminta-ajatuksena on toimia Suomessa täydentävänä osana asiakkaiden tuotevalikoimaa ja -logistiikkaa ja tukien heidän menestymistä.

- Teräosa Oy hoitaa tuotealueensa takuuasiat, hankinnat, tuonnin, varastoinnin, laaduntarkastuksen ja täydennystoimitukset, tyytyväinen asiakas on eräs päätavoitteistamme.

- Teräosa Oy:n osaaminen perustuu vuosikymmenien aikana kasvaneeseen ammattitaitoon sekä pitkäaikaiseen avoimeen yhteistyöhön asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa.
  • CMT
  • Cub Cadet
  • ECHO
  • Kubota
  • MTD
  • OREGON
 

Tilaa Stokkerin uutiskirje. Saat parhaimmat tarjoukset ennen muita!

Joka kuukausi tuoreet uutiset, vinkit ja tarjoukset postilaatikkoosi.
Kiitämme uutiskirjeen tilaamisesta!
  • Asiakaspalvelu
 
Stokker on Suomessa ja Baltiassa toimiva ammatilaisten työkalujen ja koneiden myynti- ja huoltoliike
 
 
 
 
 
Tiestikö, että 92 asiakasta sadasta suosittelisi Stokkeria ystävälleen tai kollegalleen?
Ära vajuta
Kirjaudu Stokker:n
Sähköposti
Unohditko salasanasi?