UUSI!
Arvostamme aikaasi.
Open MenuTuoteryhmät0Open CartOpen Search
search
Kaarina +358 2 276 5800
Asetukset
Verkkosivusto (maa)
Toimitusmaa
kieli
0
Ostoskorisi on tyhjäLisää tuote tai
siirry kotisivulle
ILMAINEN TOIMITUS
jos tilaus ylittää 49€ (enintään 30 kg)
Kirjaudu
Kirjaudu
searchHae
search
Laaja valikoima työkaluihin, niiden huoltoon ja korjaukseen liittyviä artikkeleita ja videoita.

Stokker tuli Suomen markkinoille

04.06 2019 10:19

Stokker AS osti 49 % suomalaisesta puutarha- ja metsäkoneiden tukkumyyntiin erikoistuvasta yrityksestä Teräosa FI OY. Tämä oli ensimmäinen osa sopimusta, jolla Stokker hankkii Teräosan 100 %:n osuuden kolmen vuoden kuluessa. Omistuksen hankinta suomalaisessa yrityksessä kaksinkertaistaa Stokkerin kohdemarkkinat.

Priit Prints, Stokkerin hallituksen puheenjohtaja: ”Oston tuloksena kohderyhmämme lyhyessä hetkessä melkein kaksinkertaistuvat, mikä antaa meille erinomaiset kasvumahdollisuudet. Terän vahvuus on metsäpuutarhojen varaosamyynti, Stokkerin taas koneiden myynti. Jotkin nykyään Teräosan esittämistä tuotteista on myös meidän tuotevalikoimassamme, esimerkiksi, Echo, Cub Cadet”.

Jari Elo, Teräosan omistaja ja johtaja: ”Me Stokkerin kanssa tunnemme toisemme, olemme tulleet toimeen hyvin aiemmin, ja nyt meillä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaamme yhdessä Suomen markkinoilla. Paljon työtä on vielä edessä.”

Teräosa FI OY on vuonna 1999 perustettu tukkumyyntiyritys, joka markkinoi Oregonin, Yamabikon, MTD:n ja monien muiden tunnettujen valmistajien puutarhanhoito- ja metsäkoneita sekä varaosia Suomessa. Yhtiössä työskentelee 12 työntekijää ja sen liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa.

Uutiset

Kaikki Uutiset
 
 
Stokker on Suomessa ja Baltiassa toimiva ammattilaisten suosima työkalujen ja koneiden myynti- ja huoltoliike
 
 
 
 
 
 
Tiestikö, että 92 asiakasta sadasta suosittelisi Stokkeria ystävälleen tai kollegalleen?
Ära vajuta
Kirjaudu
Sähköposti
Unohditko salasanasi?